Blogiarkisto

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tästä se alkaa

Moi, tänään tein blogisivuston Lintumies-työryhmälle ja  samannimiselle esitykselle. Ensi-ilta on Porvoon Taidetehtaalla 14.5.2012 klo 19 eli aikaa on reilut kaksi kuukautta. Esityksiä on suunniteltu olevan 5 ja  kesto n.1h. Esityksistä ja työryhmästä tarkemmin tuonnempana.

Matkan aikana seuraamme miehen ( Marko Ruotsalainen) muuttumista linnuksi... matka tulee olemaan mielenkiintoinen. Päivien, viikkojen ja kuukausien aikana perehdymme työryhmänä ja yksityishenkilöinä mm. siihen mitä fyysinen teatteri meille tarkoittaa. Mitkä ovat esityksen valmistamisen ilot ja surut, autuudet ja karikot.

Kirjoitamme blogia kaikki kolme henkilöä omista lähtökohdistamme käsin. Marko Ruotsalainen fyysisenä näyttelijänä, Katja Kaulanen ja Kari Nenonen jakavat ohjaajan vastuun ja jonkinlaisen kätilön roolin. Miten työnjako sitten lopulta meneekin, kuka synnyttää ja mitä,  sen tulevaisuus tulee meille näyttämään. Mutta tästä se alkaa. Toivotan onnea matkalle!

Esityksen ohjaaja Kari N

1 kommentti:

Mr Birdman kirjoitti...

Käsikirjoittaja Nenonen pääsi myös tekstin makuun näin yömyöhällä. Kun muut nukkuvat, Lintumies alkaa elämään... Muutama sivu karkeaa tekstiä Richard Bachin teosta pläräten. Öitä.