Blogiarkisto

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Esitykselle uusi nimi/ Tulevista esityksistä

Moikka,

paljon on tapahtunut viime kirjoittelun jälkeen. Lintumies on saanut uuden nimen Mr Birdman ja etuliitteeksi vielä teatteriryhmän nimen The Black Box´s Theatre Company. Asialle on monta syytä, mutta niistä myöhemmin. Todennäköisesti esitys saa myös uudet sivut jatkossa, mutta näillä mennään siihen asti.

Mitä siis kuuluu?

The Black Box´s Theatre Company: Mr Birdman on päässyt mukaan Tekijä- Teattereiden kiertuejärjestelmä- hankkeeseen 2012 - 2013, mikä on oiva paikka juuri tämän kaltaiselle esitykselle. Tämän seurauksena esitys on myös mukana Finnish Showcase- maistiaisissa Tampereen Teatterikesässä ja Tekijä- hankkeen esitystorilla Teatterikesän yhteydessä. Elokuisessa festivaaliympäristössä esityksestä tarjoillaan maistiaisena n. 25 min englannin ja siansaksan kielinen prototyyppi, jonka ensi-ilta on 14.5 2012 Porvoon Taidetehtaalla. Sinne siis, tervetuloa! Varsinainen kokopitkä esityskokonaisuus saa ensi-iltansa Porvoon Taidetehtaalla lokakuussa 2012. Siitä tarkemmin kun esityspäivät varmistuvat.

Tampereen Teatterikesässä Mr Birdman-prototyyppi esitellään ulkomaalaisille festivaalivieraille ja muille tilaisuuteen kutsutuille henkilöille.

Tällä hetkellä olemme treenanneet protyyppiä parisen viikkoa, ja vielä on neljä päivää jäljellä. Äänet, kohtaukset ja tekstit on viilausta vaille valmiina. Henki on kova ja mieli vahva.

Loistavaa toukokuuta seuraavaan kertaan.

Ohjaaja Kari N






Ei kommentteja: